top of page

Kinderfeest Arrangement 1 (max. 6p incl. de jarige)

€ 12,50

2 uur

Vier het perfecte kinderfeestje met ons Kinderfeest Midgetgolf Arrangement!

  • Ronde midgetgolfen

  • Hapje – frietjes met 1 snack

  • Onbeperkt limonade

  • Presentje voor de jarige

  • ijsje- raket


Dit arrangement biedt urenlang plezier en entertainment voor de kinderen, inclusief heerlijk eten en leuke extra's. Het hoogtepunt van het arrangement is een spannend potje ronde midgetgolf. Laat de kinderen hun behendigheid en precisie testen terwijl ze de verschillende holes proberen te voltooien. Gegarandeerd plezier voor jong en oud!


Na het midgetgolfen kunnen de kinderen genieten van een smakelijke maaltijd. Ons arrangement is inclusief friet met 1 snack naar keuze. Laat de kinderen genieten van hun favoriete snack, terwijl ze napraten over hun avonturen op de midgetgolfbaan. Om de dorst van de kinderen te lessen, bieden we onbeperkt limonade aan. Ze kunnen zichzelf voorzien van verfrissende limonade terwijl ze spelen en plezier maken.


En natuurlijk vergeten we de jarige niet! De jarige krijgt een speciaal presentje als blijk van waardering voor het vieren van zijn of haar speciale dag bij ons. Als kers op de taart krijgen alle kinderen een heerlijk ijsje, in de vorm van een raket. Een verfrissend en lekker toetje om het feestje mee af te sluiten.


Ons Kinderfeest Midgetgolf Arrangement garandeert een onvergetelijke dag vol plezier, lekker eten en verrassingen. Boek vandaag nog en geef je kind het feestje waar ze van dromen!


Met kinderen jonger dan 12 jaar moet er minimaal 1 volwassenen meespelen.


bottom of page