top of page

Business Arrangement

€ 25,00

2 uur

Midgetgolfen:

  • Toegang tot de midgetgolfbaan voor de duur van 2 uur.

  • Mogelijkheid om het midgetgolfspel te herhalen zoveel als gewenst binnen de aangegeven tijd.

Food and Drinks:

  • 2 drankjes naar keuze

  • Bittergarnituur


 Organiseer een uniek en vermakelijk bedrijfsuitje met ons Bedrijfsuitje Midgetgolf Arrangement!


Dit arrangement biedt een leuke en ontspannen activiteit voor het hele team, inclusief verfrissende drankjes en heerlijke hapjes. Het arrangement begint met 2 uur midgetgolfen op onze prachtige baan. Het spel kan binnen deze tijd herhaald worden, zodat iedereen de kans krijgt om zijn of haar golfvaardigheden te laten zien.


Daag je collega's uit, werk samen in teams en geniet van de competitie en het plezier van het midgetgolfen. Tijdens het spel kunnen jullie genieten van 2 drankjes naar keuze. Of je nu kiest voor een verfrissend biertje, een smakelijk wijntje of een verkwikkend frisdrankje, wij zorgen ervoor dat jullie dorst gelest wordt terwijl jullie de holes trotseren. Om de lekkere trek te stillen, serveren wij een heerlijke bittergarnituur. Geniet van een assortiment van hartige snacks en hapjes, perfect om te delen en van te genieten tijdens het midgetgolfen.


Ons Bedrijfsuitje Midgetgolf Arrangement zorgt voor een gezellige en ontspannen sfeer, waarin het team kan samenwerken, plezier kan hebben en even kan ontsnappen aan de dagelijkse werkzaamheden.


Boek vandaag nog en geef je team een uitje om te onthouden!

bottom of page