top of page

Arrangementen voor Groepen: min 20 pers.

prijs op aanvraag

4 uur

  • Kortingen voor grote groepen of verjaardagen

  • Gehele terras beschikbaar voor privégebruik.


Cateringopties:

  • Buffetmaaltijden/ barbecue of catering


Themafeesten:

  • Thema-avonden met bijpassende decoraties en activiteiten.


Kosten: prijs op aanvraag ( mail naar midgetgolfalmere036@gmail.com of bel 0621224560)


Groepsuitje Arrangement - Privéfeest op het Terras !


Dit arrangement is speciaal ontworpen voor groepen van minimaal 20 personen en biedt een exclusieve ervaring met diverse opties om het feest helemaal naar wens in te richten. Als je een grote groep hebt of een verjaardag viert, profiteer dan van onze speciale korting voor grote groepen en jarigen.


Neem contact met ons op voor meer informatie over de prijzen en kortingen die beschikbaar zijn.


Het hoogtepunt van dit arrangement is het privégebruik van ons gehele terras. Geniet van een intieme en exclusieve setting voor jouw groep, waar jullie ongestoord kunnen feesten en plezier maken. Voor de maaltijden bieden we verschillende opties aan. Kies voor een heerlijk buffet, waarbij er voor ieder wat wils is. Als alternatief kunnen we ook een barbecue regelen, waarbij je kunt genieten van gegrilde lekkernijen in de buitenlucht, perfect voor een informele en gezellige sfeer. Daarnaast bieden we ook catering aan, waarbij we heerlijke gerechten en hapjes verzorgen die perfect passen bij jouw groepsuitje.

 Laat ons weten wat je wensen zijn en we regelen een culinaire ervaring om van te smullen.


Om het feest extra speciaal te maken, bieden we thema-avonden aan. Kies een thema naar keuze en wij zorgen voor bijpassende decoraties en activiteiten. Of het nu gaat om een tropisch strandfeest, een casino-avond of een feest in de jaren '80-stijl, wij zorgen voor de perfecte sfeer en ambiance.

Neem contact met ons op en we stellen graag een offerte op maat voor je samen.


Met ons Groepsuitje Arrangement ben je verzekerd van een unieke en exclusieve ervaring voor jouw groep. Geniet van het privégebruik van ons terras, smaakvolle maaltijden en thematische elementen die het feest naar een hoger niveau tillen. Boek vandaag nog en creëer herinneringen die lang zullen blijven hangen!

bottom of page